Sākas reģistrācija Latvijas bibliotekāru 17. konferencei

Latvijas bibliotekāru 17. konference (LATBIB17) “Dinamiskas bibliotēkas: piekļuve, attīstība un pārmaiņas” š.g. 13. oktobrī notiks Latvijas Nacionālās bibliotēkas konferenču centrā.

Konferenci sāksim ar bibliotēku ideju tirgu, kur katram no mums būs iespēja gan uzzināt par kolēģu paveikto, gan dalīties savā pieredzē un pastāstīt par saviem projektiem, izstādēm, veiksmes stāstiem un citiem gadījumiem un atgadījumiem mūsu bibliotēkās.

Dienas otrajā daļā atvēlēsim laiku iesaistošām, interaktīvām un radošām nodarbībām, darbnīcām un diskusijām par aktuāliem bibliotēku darbības jautājumiem. Tajās konferences dalībniekiem būs iespēja iesaistīties pieredzes apmaiņā, dalīties ar savām idejām un gūt iedvesmu jaunām aktivitātēm.

Konferences noslēgumā atskatīsimies uz Latvijas Bibliotekāru biedrības paveikto un ieskatīsimies tās nākotnes vīzijās.

biblioteku nedela 3
Latvijas bibliotekāru 17. konference notiks vienlaikus ar Baltijas bibliotekāru 10. kongresu “Bibliotēkas sabiedrībā”, kas Latvijas Nacionālajā bibliotēkā notiks š.g. 12.-13. oktobrī. Tā būs lieliska iespēja satikt un dalīties pieredzē ar mūsu kolēģiem no Igaunijas, Lietuvas un citām valstīm.

Informāciju par reģistrāciju lasiet sadaļā “Reģistrācija“.

Reģistrācija konferencei tiks slēgta š.g. 9. oktobrī.

Leave a Comment

*Required fields Please validate the required fields

*

*