Erasmus+ projektu īstenotāji tiksies tematiskā monitoringa tiešsaistes seminārā

Valsts izglītības attīstības aģentūra 2020. gada 26. novembrī organizē tematiskā monitoringa tiešsaistes semināru “Digitalizācijas instrumenti izglītībā: izaicinājumi un risinājumi Erasmus+ projektos”, kas sekmē projektu īstenošanas kvalitāti un ietekmi. Seminārā aicināti piedalīties Erasmus+ stratēģisko partnerību un mobilitātes projektu īstenotāji, kuriem ir aktuāli dažādi ar virtuālo sadarbību un virtuāliem risinājumiem saistīti jautājumi gan projektu īstenošanas, gan projektu tematikas kontekstā.

Seminārā piedalīsies projektu īstenotāji no skolu, profesionālās, augstākās un pieaugušo izglītības sektoriem un apspriedīs izglītības digitalizācijas aktualitātes Latvijā, pandēmijas veicinātus risinājumus un ar tiem saistītus izaicinājumus projektu īstenošanā. Ar savu pieredzi četru sektoru darba grupās dalīsies gan decentralizēto (stratēģiskās partnerības, mobilitātes) projektu īstenotāji, gan arī centralizētā projekta (Eiropas Universitātes) īstenotājs. Semināra dalībniekiem pasākuma laikā būs iespēja piedalīties diskusijās un uzdot sev interesējošus jautājumus.

Tematiskā monitoringa semināram aicināti pieteikties to organizāciju pārstāvji, kas pašlaik īsteno Erasmus+ stratēģisko partnerību vai mobilitātes projektus izglītības un mācību jomā. Dalībnieku skaits pasākumā ir ierobežots, tāpēc lūdzam reģistrēt ne vairāk kā divas personas no vienas institūcijas.

Reģistrēšanās semināram atvērta līdz 2020. gada 24. novembra plkst. 14.00. Semināra sākums plkst. 10.30, reģistrētie dalībnieki saņems piekļuves saites savā norādītajā e-pastā.

 

Informāciju sagatavoja:
Ivars Gorda
Erasmus+ programmas departaments,
Skolu un pieaugušo mobilitātes nodaļa
Vecākais programmas speciālists

Leave a Comment

*Required fields Please validate the required fields

*

*