Bibliotekāri izglītosies izaugsmes skolā

Latvijas Bibliotekāru biedrības Kurzemes nodaļa sadarbībā ar Kursīšu pagasta bibliotēku-informācijas centru un Saldus pilsētas bibliotēku izstrādājusi projektu “Bibliotekāru izaugsmes skola”, kas guvis 350 eiro lielu finansiālu atbalstu no Saldus novada sabiedrisko organizāciju atbalsta fonda.

Projekta mērķis ir stiprināt Saldus un Brocēnu novadu publisko bibliotēku darbinieku profesionalitāti, organizējot triju lekciju ciklu.

Projekta īstenošanas termiņš: 2020. gada 1. oktobris–10. decembris.

Projekta ietvaros plānotas 3 lekcijas par psiholoģisko komfortu darba vidē un kolektīvā, kā arī dizaina domāšanu un tās pielietošanu bibliotēku darbā:

  • Daina Reinfelde (psiholoģe, lektore) – “Psiholoģiskais komforts darba kolektīvā”;
  • Jolanta Borīte (Siguldas novada kultūras centra “Siguldas devons” direktore) – “Dizaina domāšana. Dizaina domāšanas metodes un to pielietošana”;

  • Līga Bērziņa (uzvediba.lv vadītāja, konsultante) – “Robežas darba vidē”.

Saldus novada sabiedrisko organizāciju atbalsta fonda mērķis ir veicināt aktīvas un līdzatbildīgas sabiedrības attīstību Saldus novadā, finansiāli atbalstot biedrību, nodibinājumu un reliģisko organizāciju sabiedriskās aktivitātes – projektus. Fonds atbalsta organizācijas, kuras reģistrētas Saldus novadā, vai aktivitātes, kuras tās rīko Saldus novada administratīvajā teritorijā.

Projektu “Bibliotekāru izaugsmes skola” līdzfinansē un atbalsta Saldus novada sabiedrisko organizāciju atbalsta fonds, Latvijas Bibliotekāru biedrība, Saldus pilsētas bibliotēka un Kursīšu pagasta bibliotēka-informācijas centrs.
 

Informāciju sagatavoja:
Mārtiņš Lagzdons
projekta vadītājs
Latvijas Bibliotekāru biedrības Kurzemes nodaļas vadītājs
Kursīšu pagasta bibliotēkas-informācijas centra vadītājs

Projektu atbalsta:

Leave a Comment

*Required fields Please validate the required fields

*

*