Aicinām piedalīties jauno speciālistu konferencē 4CanGurus Ventspilī

Latvijas Bibliotekāru biedrības Jauno speciālistu sekcija (LBB JSS) aicina 10.-11. jūnijā piedalīties jau trešajā Jauno bibliotēku un informācijas speciālistu konferencē 4CanGurus. Kurzemes novada bibliotekāri vienmēr ir bijuši aktīvi 4CanGurus dalībnieki un no Ventspils traukušies gan uz Rīgu 2012. gadā, gan uz Preiļiem 2014. gadā. Šoreiz mēs, Latvijas Bibliotekāru biedrības Jauno speciālistu sekcija (LBB JSS), nolēmām apvienot Latvijas jaunos speciālistus un traukties uz vējaino Kurzemi! Esam izvēlējušies Ventspili un veidojuši brīnišķīgu sadarbību ar Ventspils novada pašvaldību un Ventspils Bibliotēku.

4CanGurus logo

Konferencē būs iespēja apgūt dažādas iemaņas pie 4 Guru:

  • Augusts Zilberts (LNB)  – “Sabiedriskās attiecības un mārketings bibliotēkās”
  • Ketija Klempnere (Salaspils novada Bibliotēka) – “Izdzīvošana Bibliotēkā”
  • Arnita Vaitkus  (Ventspils Bibliotēkas Reģionālais mācību centrs) – “Vienkārša Android un iPhone mobilo aplikāciju izveide”
  • Rolands Eglītis (Diplomēts integrācijas speciālists; koučs) – “Pašmotivācija – noteicošais panākumu faktors”

4CanGurus konferencē Ventspilī mums pievienosies vieslektores no Somijas – Ria Gynther un Jasmiina Sillanpää, kuras pastāstīs par pieredzi BOBCATSSS 2017 konferences rīkošanā, kā arī par tās ietekmi uz personību un mācību vidi.

Kā jau ierasts konferences pirmo dienu noslēgsim ar CakeCamp jeb groziņvakaru. Laipni lūdzam konferences dalībniekus ņemt līdzi kādu pašu gatavotu cienastu. Vakara gaitā darbosies arī radošā darbnīca T-kreklu apgleznošanai. Aicinām līdzi ņemt T-kreklus, auduma maisiņus vai kādu citu auduma izstrādājumu, uz kura uzgleznot 4CanGurus logo.

Reģistrācija konferencei no 9. maija līdz 27. maijam pieejama tiešsaistē. Dalības maksa: 25.00 €

Sīkāka informācija: LBB JSS vadītāja Elīna Sniedze – lbbjss@gmail.com

Informācija par konferenci LBB JSS blogā.

4CanGurus programma

Konferences norisi atbalsta:

Ventspils biblioteka logo

Ventspils logoVentspils jauniesu dome logoVentspils muzejs logoVATP logo

Leave a Comment

*Required fields Please validate the required fields

*

*