Aicinām reģistrēties dalībai LATVIJAS BIBLIOTĒKU FESTIVĀLĀ

Bibliotēku nedēļas laikā – 19.-20. aprīlī – Latvijas Bibliotekāru biedrība organizē LATVIJAS BIBLIOTĒKU FESTIVĀLU, kura laikā notiks trīs savstarpēji saistīti pasākumi:

Latvijas bibliotekāru 18.konference “Attiecības. Sadarbība. Kopiena”, kas tiks veltīta sadarbībai, attiecībām sadarbībā, sadarbībai kopienā un kopienas attīstības labā. Konference notiks Latvijas Nacionālās bibliotēkas Ziedoņa zālē un Konferenču centrā 19. aprīlī 9:00-17:00.

Konferences laikā skatīsimies uz BIBLIOTĒKU ne tikai kā uz vietu, kas partnerību rezultātā nodrošina pieeju informācijai un zināšanām, mākslinieciskās jaunrades attīstībai, kultūrai, izklaidei un mūžizglītībai, bet arī kā uz vietu, kurā nepārtrauktā kustībā tiek savienoti un apvienoti kopienās cilvēki un to intereses. Runāsim par bibliotēku, sadarbības partneru un kopienu mijiedarbību dažādās bibliotēku darba jomās.

Bibliotēku Gada balvu pasniegšanas ceremonija un koncerts, kura laikā tiks sumināti Latvijas Nacionālās bibliotēkas Atbalsta biedrības organizētā konkursa “Pagasta bibliotekārs – gaismas nesējs” un LBB organizētā konkursa “Gada bibliotekārs” uzvarētāji. Pasākums notiks Latvijas Nacionālās bibliotēkas Ziedoņa zālē 19. aprīlī 18:00-20:00.

Bibliotēku ideju tirgus, kur bibliotēkas un to partneri no visiem Latvijas novadiem dalīsies pieredzē un leposies ar saviem projektiem, izstādēm un veiksmes stāstiem, tādējādi veicinot zināšanu un pieredzes apmaiņu neformālā radošā gaisotnē un gūstot iedvesmu jaunām aktivitātēm. Pasākums notiks Latvijas Nacionālās bibliotēkas ātrijā 20. aprīlī 10:00-16:00.

Aicinām reģistrēties dalībai Latvijas bibliotēku festivālā, aizpildot reģistrācijas veidlapu.

Leave a Comment

*Required fields Please validate the required fields

*

*