LBB Kurzemes bibliotekāru vasaras skola “Bibliotēka – vieta skaņai, atskaņai un noskaņai” 2019. gada 12. un 13. augustā Ventspilī

2019. gada 12. un 13. augustā Ventspils bibliotēka un Latvijas Bibliotekāru biedrības (LBB) Kurzemes nodaļa ar Ventspils pašvaldības, Ventspils “Europe Direct” informācijas centra un Valsts kultūrkapitāla fonda atbalstu organizē LBB Kurzemes bibliotekāru vasaras skolu “Bibliotēka – vieta skaņai, atskaņai un noskaņai”, kas norisināsies Ventspils Mūzikas vidusskolas un Ventspils augstskolas bibliotēkā Ventspilī.

Pasākumā bibliotekāriem būs iespēja iepazīt jauno koncertzāli “Latvija”, Ventspils Mūzikas vidusskolu un tās bibliotēku, muzicēt, ieklausīties vērtīgos stāstījumos, dzirdēt atskaņas no profesionāliem ārzemju braucieniem, veltīt stundu radošai rakstīšanai, izzināt mūzikas terapijas noslēpumus, smelties enerģiju un spēku, uzsākot jauno darba sezonu, kā arī stiprināt komandas garu un dalīties pieredzē.

Ventspils Mūzikas bibliotēka īsi pirms atklāšanas

Pieteikšanās – līdz 2019. gada 5. augustam:
Ventspils bibliotēkas direktore Astra Pumpura
e-pasts: astra.pumpura@ventspils.lv
tālrunis: 63623598; 26175741

Dalības maksa (vienam dalībniekam): 30 eiro, ja piedalās abas dienas un izmanto naktsmītni; 18 eiro – abas dienas bez nakstmītnes; 12 eiro, ja piedalās tikai pirmajā dienā; 6 eiro, ja piedalās tikai otrajā dienā.

Semināra programmu skatīt šeit (PDF).

Aktuālo Latvijas bibliotekāru ētikas kodeksa labojumu versiju skatīt šeit (DOCX). Komentārus un viedokļus par to, lūdzu, sūtīt līdz 5. augustam uz e-pastu: bibliotekarubiedriba@gmail.com.

 

Vasaras skolu organizē:

  • Ventspils bibliotēka
  • LBB Kurzemes nodaļa

Atbalsta:

  • Ventspils pašvaldība
  • Ventspils “Europe Direct” informācijas centrs
  • Valsts kultūrkapitāla fonds

      

     

 

Informāciju sagatavoja:
LBB Kurzemes nodaļas vadītājs
Mārtiņš Lagzdons

Leave a Comment

*Required fields Please validate the required fields

*

*