Notiks Latvijas Bibliotekāru biedrības pārgājiens!

Vai esi gatavs arī šogad piedalīties bibliotekāru pārgājienā un iepazīt skaisto Latgales dabu? 2019. gada 9.–10. augustā Latvijas Bibliotekāru biedrības (LBB) valde aicina doties 28 km (1. diena – 18 km, 2. diena – 10 km) garā pārgājienā no Krāslavas līdz Kraujai, kura laikā apmeklēsim Krāslavas Centrālo bibliotēku un Naujenes tautas bibliotēku, baudīsim zemnieku saimniecības “Kurmīši” tējas, viesosimies Slutišķu sādžā un vecticībnieku lauku sētā, Juzefovas parkā un Naujenes Novadpētniecības muzejā, uzkāpsim Vasargelišķu skatu tornī, vienosimies kopīgā vakarēšanā un nakšņosim Daugavas krastā, kempingā “Ozianna”!

Nepieciešamais – labs garastāvoklis, fiziskā gatavība garu pastaigu veikšanai, piemērots apģērbs, uzkodas enerģijas atjaunošanai, personīgais/ar kolēģiem dalītais transports, lai ierastos Krāslavā 9. augusta rītā plkst. 9.45, kā arī otrā dienā (10. augustā) atgrieztos mājās.

Dalības maksa: LBB biedriem 25 EUR, Latvijas Akadēmisko bibliotēku asociācijas (LATABA) un Latvijas Skolu bibliotekāru biedrības (LSBB) biedriem 30 EUR, pārējiem 40 EUR. Dalības maksā iekļautas naktsmītnes ērtās kempinga mājiņās un brokastis, kā arī autobusa izmaksas posmā Bancāni–Židino. Iespējamās papildus izmaksas: vakariņas.

Pieteikšanās pārgājienam – līdz 15. jūlijam, aizpildot tiešsaistes pieteikuma anketu un 5 darba dienu laikā pēc LBB uzaicinājuma saņemšanas samaksājot dalības maksu 25, 30 vai 40 EUR apmērā.

Uzmanību – atteikuma gadījumā dalības maksa nav atgūstama!

Dalības maksa jāsamaksā līdz 20. jūlijam uz LBB kontu:

Latvijas Bibliotekāru biedrība
Reģistrācijas Nr. 40008007789
Banka: Citadele
Kods: PARXLV22
Konts: LV28PARX0000672241014.

Maksājuma mērķī jānorāda: vārds, uzvārds, dalības maksa LBB pārgājienam.

Dalībnieku skaits – ierobežots. Draugus un radus (ja vien viņi nav LBB biedri un kolēģi) šoreiz atstājam mājās.

Pārgājienu atbalsta:

 

Informāciju sagatavoja:
LBB valdes locekle Ilona Skorodihina

Leave a Comment

*Required fields Please validate the required fields

*

*