LBB aicina pieredzes apmaiņas braucienā uz Bavārijas bibliotēkām

Latvijas Bibliotekāru biedrība (LBB) aicina Latvijas bibliotekārus doties profesionālās pilnveides un pieredzes apmaiņas braucienā uz Bavārijas bibliotēkām 2019. gada 1.–10. jūlijā. Braucienu pēc LBB pieprasījuma organizē tūrisma firma “Balt-GO”. Brauciena profesionālo saturu nodrošina LBB valde. Pēc brauciena tiks saņemts profesionālās pilnveides apliecinājums.

Brauciena laikā plānots apmeklēt šādas bibliotēkas: Marktheidenfeldas pilsētas bibliotēka (Stadtbibliothek Marktheidenfeld), Vircburgas Universitātes bibliotēka (Universitätsbibliothek Würzburg), Štutgartes pilsētas bibliotēka (Stadtbibliothek Stuttgart), Biberahas pilsētas bibliotēka (Stadtbücherei Biberach), Gerestrīdas pilsētas bibliotēka (Stadtbücherei Geretsried) un Bavārijas Valsts bibliotēka (Bayerische Staatsbibliothek).

Brauciena apraksts un plašāka informācija par braucienu (PDF)

Pieteikšanās – elektroniski, aizpildot tiešsaistes pieteikuma formu.

Iespēja braucienā doties, izmantojot zemākās cenas piedāvājumu ir LBB biedriem un Latvijas Skolu bibliotēku biedrības (LSBB) un Latvijas Akadēmisko bibliotēku asociācijas (LATABA) biedru darbiniekiem.

 


Kontaktinformācija finanšu un organizatoriskajiem jautājumiem par braucienu:
marketings@balt-go.lv, +371 29492671,
liga.pommere@balt-go.lv, +371 29408385.

Ja nepieciešams individualizēts LBB aicinājums iesniegšanai darba devējam, lai palīdzētu braucienu noformēt kā darba braucienu, rakstīt: mara.jekabsone@lnb.lv vai zvanīt: +371 26115747.


 

Ziņu sagatavojusi:
LBB valdes priekšsēdētāja
Māra Jēkabsone

Leave a Comment

*Required fields Please validate the required fields

*

*