Latvijas Informācijas un Komunikācijas tehnoloģijas asociācijas piedāvājums pašnodarbinātajiem un mazo/mikro uzņēmumu darbiniekiem

Baltijas Datoru akadēmija informē par mācību projektu, ko 70 % apmērā finansē Eiropas Reģionālais Attīstības fonds (ERAF). Projekta nosaukums: “Mazo un mikro komersantu apmācības inovāciju un digitālo tehnoloģiju attīstībai Latvijā” (www.mmu.lv). Mācību projekta ietvaros tiek piedāvāti vairāk nekā 40 dažādi kursi pašnodarbinātajiem un mazo/mikro uzņēmumu darbiniekiem.

  • Projekta organizators: Latvijas Informācijas un Komunikācijas tehnoloģijas asociācija (LIKTA).
  • Mācības nodrošina: Baltijas Datoru akadēmija (BDA) un Datorzinību centrs (DZC), pasniedzēji dodas arī uz reģioniem, ja novadā veidojas interesentu grupas.
  • Finansējuma avots: ERAF – 70 % no kursa cenas (par izmaksām interesēties pie projektu vadītājiem: Gunta 28303898; Iluta 26411894).
  • Projektā var piedalīties: pašnodarbinātie un mazo/mikro uzņēmumu darbinieki, ievērojot konkrētus kritērijus: https://ej.uz/uznemumaatbilstiba.
  • Pieteikšanās: reģistrēšanās tīmekļvietnē www.mmu.lv.
  • Mācību kursā ietilpst: klātiene + neklātienē – 30 dienas mācību vide: praktiskie uzdevumi, noderīga informācija, sertifikāts.
  • Kursu norise: darba dienās 1; 2 vai 3 pilnas dienas – 8 akadēmiskās stundas katrā.

Pateicībā par sadarbības iespēju ar Latvijas Bibliotekāru biedrību Baltijas Datoru akadēmija piedāvā pieteikties projektā arī bibliotekārus, kas paralēli savam amatam ir nodarbināti kā pašnodarbinātie vai mazo/mikro uzņēmumu pārstāvji. Lai iegūtu izdevīgu piedāvājumu, lūdzu sazināties, izmantojot zemāk minēto kontaktinformāciju!

Plašāka informācija par projektu un projekta plakāts, ko var izvietot bibliotēkas telpās. Aicinām dalīties ar šo informāciju, informējot pašnodarbinātos un mazos/mikro uzņēmējus savā apkaimē. Ja ir interese saņemt drukātu plakātu A3 formātā, lūdzu, informējiet pa zemāk norādīto kontaktinformāciju un plakāts tiks nosūtīts Jums pa pastu.

Ja rodas jautājumi, droši zvaniet vai rakstiet.

 

Informāciju sagatavoja:
Gunta Kivliša
Baltijas Datoru akadēmijas projektu vadītāja
67505090; 28303898
gunta.kivlisa@bda.lv
http://www.bda.lv

Leave a Comment

*Required fields Please validate the required fields

*

*