Tiek sākta reģistrācija Latvijas Bibliotēku festivālam 2018

Latvijas Bibliotekāru biedrība (LBB) atver reģistrāciju dalībai Latvijas Bibliotēku festivālā 2018!

Festivāls notiks 2018. gada 17.–18. aprīlī Latvijas Nacionālajā bibliotēkā (LNB) Rīgā. Festivāla pirmajā dienā – 17. aprīlī – notiks Latvijas bibliotekāru 19. konference, kuras ietvaros notiks LBB biedru kopsapulce. Konferenci noslēgs Gada balvas pasniegšanas pasākums un Bibliotekāru diskotēka. Festivāla otrajā dienā – 18. aprīlī – notiks Bibliotēku ideju tirgus, kura laikā bibliotēkas prezentēs savu labāko pieredzi, sasniegumus, idejas. Ideju tirgus laikā LNB Konferenču centra telpās -1. stāvā notiks LBB sekciju sapulces, kuru laikā tiks pārrunāta līdzšinējā sekciju darbība un lemts par nākotnes plāniem. Sekciju sapulcēs aicināti piedalīties gan sekciju biedri, gan tie, kam interesē sekciju darbs un kas vēlas iestāties un darboties kādā no sekcijām.

LBB individuālajiem biedriem un institucionālo biedru darbiniekiem dalība Bibliotēku festivālā būs bez maksas.

Pārējiem festivāla dalībniekiem:

  • dalība konferencē: 15 EUR / LATABA un LSBB biedriem 7 EUR;
  • dalība Gada balvas pasniegšanas ceremonijā un Bibliotekāru diskotēkā: bez maksas;
  • dalība Ideju tirgū: 10 EUR / LATABA un LSBB biedriem 5 EUR;
  • dalība abās dienās kopā: 20 EUR / LATABA un LSBB biedriem 10 EUR.

Latvijas bibliotekāru 19. konferences programmas projekts (PDF)
Bibliotēku ideju tirgus programmas projekts (PDF)
LBB sekciju sapulču plānojums (PDF)

Reģistrācija festivālam – elektroniski līdz 12.04.2018. saitē: https://ej.uz/festivals_2018.

Pieteikuma formu lūdzam aizpildīt rūpīgi un pārdomāti! Par dalību Latvijas Bibliotēku festivālā tiks izsniegts profesionālās pilnveides apliecinājums.

Informējam, ka festivālu atbalsta Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) dienesta viesnīca un piedāvā nakšņošanas iespējas par izdevīgām cenām. Tiek piedāvātas divas iespējas:

  • RTU 3* viesnīca “LAINE“ Rīgas centrā, Skolas ielā 11. Divvietīga numuriņa cena, iekļaujot brokastis, apmēram 40 EUR (atlaide no standarta cenas +/- 15 %). Nokļūšana uz LNB ar 3. un 21. autobusu, 271. minibusu. Atlaide tiks piemērota, ja tiks rezervēti vismaz pieci numuriņi;
  • Viesu telpas RTU Studentu viesnīcā “Integrālis”, Ķīpsalā, Āzenes ielā 6. Divvietīgas istabas cena 30 EUR. Bez brokastīm, bet ir pieejama virtuve ar traukiem. Nokļūšana uz LNB ar 3.­autobusu, 246. un 246a. minibusu vai ar kājām (attālums 2 km).

Abās naktsmītnēs ir iespēja veikt rezervāciju arī trīsvietīgam numuriņam. Naktsmītņu rezervācija veicama līdz: 12.04.2018. Plašāka informācija par nakšņošanas iespējām un apmaksas kārtību pie LBB valdes locekles Daces Ūdres pa e-pastu dace.udre@lnb.lv vai telefonu 26675366.

Atgādinām, ka līdz 31. martam ir atvērts balsojums par Gada notikumu Latvijas bibliotēkās 2017 un pieteikšanās uz LBB Gada bibliotekāra un LBB Gada bibliotēkas balvu, kā arī informējam, ka vēl aizvien var pieteikties LBB organizētajā profesionālās pilnveides un pieredzes apmaiņas braucienā uz Dānijas bibliotēkām.

Latvijas Bibliotēku festivāla norisi atbalsta:

Tiekamies festivālā!

LBB valde

Leave a Comment

*Required fields Please validate the required fields

*

*