LBB izsludina konkursu uz dalību LATABA seminārā par personas datu aizsardzību un autortiesībām

2017. gada 29. novembrī Latvijas Nacionālajā bibliotēkā notiks Latvijas Akadēmisko bibliotēku asociācijas (LATABA) organizēts seminārs “Personas datu aizsardzības un autortiesību jautājumi bibliotēkā”. Pateicoties nesen uzsāktajai Latvijas Bibliotekāru biedrības (LBB) sadarbībai ar LATABA, 15 LBB biedriem tiek piedāvāta dalība seminārā par pazeminātu maksu, kas tiks segta no LBB līdzekļiem, tādējādi dodot iespēju 15 LBB biedriem seminārā piedalīties bez maksas.

Konkursa noteikumi:

  • pieteikšanās notiek elektroniski, aizpildot pieteikuma formu;
  • pieteikumā jānorāda pamatota motivācija, kāpēc vēlas piedalīties seminārā, un jāapraksta, kā seminārā iegūtās zināšanas tiks izmantotas un/vai nodotas tālāk;
  • pieteikšanās ilgst līdz 17. novembrim;
  • konkursa pieteikumus vērtēs LBB valdes locekļi;
  • lai piedalītos konkursā, ir jābūt vai nu LBB individuālajam biedram, vai institucionālā biedra darbiniekam, un jābūt samaksātai biedra naudai;
  • rezultātu paziņošana būs 21. novembrī;
  • mēneša laikā pēc semināra apmeklējuma jāatsūta LBB valdei uz e-pastu bibliotekarubiedriba@gmail.com īss atskats par seminārā dzirdēto, redzēto, piedzīvoto, kā arī apraksts par to, kā seminārā iegūtās zināšanas tika izmantotas un/vai nodotas tālāk citiem; aprakstam var būt pievienotas fotogrāfijas vai cits vizuālais materiāls.

Uz LBB biedriem, kas ir arī LATABA biedri, ir attiecināmi LATABA nosacījumi – pieteikšanās pie LATABA valdes priekšsēdētājas Ilonas Kauces ilona.kauce@rsu.lv līdz 22. novembrim.

Visiem pārējiem interesentiem dalības maksa seminārā ir EUR 15. Programma.

Vietu skaits seminārā ir ierobežots!

Leave a Comment

*Required fields Please validate the required fields

*

*