Līdz 30. septembrim ir atvērta IFLA Globālās vīzijas tiešsaistes balsošana

Vai vēlaties palīdzēt veidot bibliotēku nozares nākotni un būt iesaistītiem vispasaules prāta vētrā? Šis ir tas brīdis, kad jūs varat piedalīties IFLA Globālās vīzijas diskusijā, jo Pasaules bibliotēku un informācijas kongresā (World Library and Information Congress) Vroclavā, Polijā ir atklāta tiešsaistes balsošanas platforma.

Līdz 30. septembrim jums ir jānobalso par sešiem galvenajiem jautājumiem, kas palīdzēs izveidot globālu bibliotēku nākotnes ceļvedi. Jūsu viedokļi un jūsu balsojums ir svarīgs!

Globālās vīzijas diskusija ir mūsu iespēja iesaistīties inovatīvās sarunās, lai apvienotu bibliotēku nozari arvien pieaugošās globalizācijas apstākļos. Ar sešiem reģionālajiem semināriem, kas jau ir notikuši, un lieliskām idejām no 140 valstīm, Globālās vīzijas kustība ir sākusies. Jūsu iesaistīšanās ir svarīga diskusijas turpmākajai virzībai. Noskatieties video, lai uzzinātu, kāpēc IFLA Globālās vīzijas diskusija un jūsu līdzdalība ir nepieciešama.

Nav svarīgi, kurā pasaules vietā jūs atrodaties, balsošanas rīki ir pieejami nu jau vienpadsmit valodās – tai skaitā arī latviešu, tādējādi nodrošinot balsošanas procesu pieejamu ikvienam.

Tagad ir jūsu kārta! Balsojiet, motivējiet savus kolēģus balsot un ļaujiet jūsu balsij tikt sadzirdētai!

 

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Bibliotekāru biedrības sekretāre
Kristīne Deksne

Leave a Comment

*Required fields Please validate the required fields

*

*