Latvijas Bibliotēku festivālā būs iespēja iepazīt somu uzņēmuma “Pelloplast” piedāvājumu grāmatu apvākošanā

Latvijas Bibliotēku festivālā – 2022. gada 27.–28. aprīlī – Latvijā viesosies somu uzņēmums “Pelloplast”, demonstrējot ilgtspējīgu piedāvājumu grāmatu apvākošanā. Bibliotekārus visā pasaulē nodarbina doma: kā paildzināt grāmatu mūžu un ilgāk uzturēt tās labā stāvoklī. Uz šiem un citiem jautājumiem savā 27. aprīļa prezentācijā ““Pelloplast”: pagarināt grāmatas mūžu: ilgtspēja grāmatu apvākošanā” atbildēs uzņēmuma pārdošanas direktore Ērika Barska (Erika Barsk) un pārdošanas vadītāja Jeļizaveta Hokanena (Elizaveta Hokkanen).

27. aprīļa prezentācijā būs iespēja ne tikai iepazīties ar uzņēmumu un tā produkciju, bet arī uzzināt interesantus un noderīgus faktus par grāmatu apvākošanu, t. sk. ilgtspējīgiem un videi draudzīgiem risinājumiem šajā jomā. Notiks arī praktiska produkcijas un grāmatu apvākošanas demonstrācija, kā arī iespēja piedalīties loterijā un vinnēt noderīgas balvas.

Savukārt 28. aprīlī uzņēmuma pārstāvji būs sastopami Ogres Centrālajā bibliotēkā, kur ar lielu prieku demonstrēs savu produkciju un atbidēs uz jūsu jautājumiem klātienē. Uzņēmums ir arī viens no Latvijas Bibliotēku festivāla finansiālajiem atbalstītājiem.

Uzņēmuma “Pelloplast” reklāmas video angļu valodā un tīmekļvietne

Prezentācija par uzņēmumu un tā produkciju latviešu valodā (PDF)

Videoinstrukcija grāmatu apvākošanā latviešu valodā

Plašāka informācija par festivālu un festivāla programma

 

Ziņu sagatavoja:
Māra Jēkabsone
Latvijas Bibliotekāru biedrības priekšsēdētāja

Leave a Comment

*Required fields Please validate the required fields

*

*