LBB Jauno speciālistu sekcija meklē vadītāju!

Latvijas Bibliotekāru biedrība (LBB) meklē Jauno speciālistu sekcijas (JSS) vadītāju!

Viens no LBB sekciju darbības mērķiem ir atsevišķu bibliotēku speciālistu grupu saliedēšana. Tieši tāda ir LBB JSS – sekcija, kurā apvienojušies pieredzē un domāšanas veidā jauni bibliotekāri! Ja saredzi sevī degsmi pārstāvēt jaunos speciālistus, organizēt interesantus un aizraujošus pasākumus, pulcēt ap sevi spēcīgu komandu, esi aicināts pieteikties par sekcijas vadītāju!

Sekcijas vadītāja darbs ir brīvprātīgs, taču ieguvums ir neatsverams – neatkārtojama pieredze, jaunas zināšanas un prasmes, noderīgi kontakti, iedvesmojoša komunikācija un daudzi citi profesionāli un emocionāli ieguvumi.

Varbūt Tev prātā ir idejas, kuras labprāt vēlētos īstenot? Sekcijas vadītājam ir plašas iespējas pārstāvēt bibliotēku nozares jauno speciālistu vārdu. Tā ir lieliska iespēja realizēt savas idejas, gan saņemot LBB valdes atbalstu, gan piedaloties dažādos projektu konkursos un nozares aktivitātēs. Aicinām to izmantot!

Jautājumus un pieteikumus gaidīsim uz e-pastu bibliotekarubiedriba@gmail.com.

LBB JSS dibināta 2009. gada 15. aprīlī. Tās vadītājas bijušas: Dace Ūdre (15.04.2009.–18.09.2014.), Elīna Veļa (Sniedze) (18.09.2014.–17.04.2019.) un Aiga Pīķe (17.04.2019.–30.11.2021.). Plašāku ieskatu par LBB JSS un tās darbību iespējams gūt LBB JSS blogā.

 

Informāciju sagatavoja:
LBB JSS līdzšinējā vadītāja
Aiga Pīķe

Leave a Comment

*Required fields Please validate the required fields

*

*